Норвезький тренер із технологічного розвитку в межах проєкту UniTECH прочитав лекції для слухачів із Політехніки

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-лекції

23 травня 2023 року тренер із технологічного розвитку, колишній старший радник з управління персоналом Норвезької телерадіокомпанії (Осло, Норвегія) Олаф Саксегаард прочитав лекцію для слухачів із Національного університету «Львівська політехніка» в межах проєкту European technology transfer for Ukrainian universities (UniTECH – 101047891 – GAP-101047891) за програмою Jean Monnet Chairs.

Тема лекції – «Самомотивація: базові навички». Спікер розглянув питання самомотивації та ефективного самоменеджменту для здійснення трансферу технологій з університетів.

Лекцію було прочитано в межах курсів підвищення кваліфікації під час Весняної школи «Європейський досвід трансферу технологій».

Нагадаємо, в Університеті триває реалізація проєкту European technology transfer for Ukrainian universities (UniTECH – 101047891 – GAP-101047891) за програмою Jean Monnet Chairs.

Проєкт триватиме три роки – до 31 січня 2025 року. Його реалізовуватимуть кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту (керівник – професор кафедри Ігор Олексів) і кафедра адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку (керівник – старший викладач кафедри Олег Дума).

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції