НМТ-2024: Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційні варіанти предметних тестів

Український центр оцінювання якості освіти
Заставка до матеріалу

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти підготували демонстраційні варіанти предметних тестів – складників національного мультипредметного тесту. З ними можна ознайомитись у рубриці «Демонстраційний варіант НМТ-2024».

Предметні тести, надані в окремих pdf-файлах, будуть зручними для тих, у кого повільний інтернет або немає змоги працювати впродовж тривалого часу з комп’ютером чи іншим гаджетом. Наприкінці кожного тесту наведено правильні відповіді, тож можна одразу перевірити себе.

Тим, хто хоче відтворити атмосферу тестування, ознайомитися з інтерфейсом онлайнового тестувальника, максимально наближеним до того, який буде на реальному НМТ, потренуватися виконувати завдання, навчитися правильно позначати відповіді на завдання різних форм, – пропонують скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн». Працюючи на платформі, можна «скомпонувати» з предметних тестів свій «демонстраційний варіант НМТ-2024» й повправлятися в його виконанні.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні є можливість вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи можна переглянути індивідуальний звіт про свої успіхи.

Докладніше – на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.