Науковців запрошують на семінар «Фонд НДДКР і захищених дисертацій, 2012–2022: статистика, аналітика, тенденції»

Організатори заходу
Заставка до матеріалу

До уваги науковців Львівської політехніки!

16 травня 2023 року відбудеться відкритий cемінар з підвищення кваліфікації співробітників Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ) на тему «Фонд НДДКР і захищених дисертацій, 2012–2022: статистика, аналітика, тенденції». Спікерка – Т.А. Юрченко, завідувачка відділу УкрІНТЕІ.

Організатори запрошують співробітників УкрІНТЕІ, Міністерства освіти і науки України, науковців, представників закладів вищої освіти, галузевих інститутів, усіх охочих відвідати семінар.

Захід транслюватиметься в онлайн-режимі. Вхід без попередньої реєстрації через Систему вебінарів та вебконференцій УкрІНТЕІ. Початок об 11:00.

Для тих, хто не може бути присутнім на семінарі, але зацікавлений у тематиці, запис та презентацію буде викладено в архіві. Охочим отримати електронний сертифікат звертатися до організаторів. Контакти: Вікторія Матусевич (050) 351-59-22, vv.matusevych@gmail.com

УкрІНТЕІ також пропонує до уваги зацікавлених щотижневий дайджест інформаційних матеріалів для науковців, освітян, інноваторів, підготовлений співробітниками УкрІНТЕІ для сайту Національного репозитарію академічних текстів (НРАТ).

Випуски 11 і 12 дайджесту – у доданих файлах.

Приєднані файли