Науковців Університету запрошують до участі в новій серії україномовних вебінарів від Clarivate Analytics

НТБ Львівської політехніки
Clarivate Analytics

З 25 до 27 вересня 2018 року користувачі Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» мають можливість взяти участь у вересневій серії вебінарів від Clarivate Analytics українською мовою.

Заходи безкоштовні, потребують попередньої реєстрації на кожен обраний за відповідними посиланнями. Запитання можна поставити під час реєстрації або впродовж вебінарів.

  • 25 вересня 2018, 16:15
    Оновлена платформа Web of Science. Використання ресурсу у науковій та освітній діяльності
    Підбір і аналіз наукової літератури. Типи і особливості видів пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, можливості пошуку у пристатейній літературі та схожих записах. Отримання повного тексту, відкритий доступ та Kopernio. Оцінка обраної вибірки, звіти з цитування, збереження результатів, спільна робота з обраною літературою. Додаткові бази на платформі.
    Реєстрація
     
  • 26 вересня 2018, 16:15
    Наукові видання для публікації власних досліджень: критерії підбору та аналізу
    Ідентифікатори якісного наукового видання, бізнес-моделі та вартість публікації. Підбір видання для публікації. Оформлення рукопису за необхідним форматом. Публікаційний процес. Розрахунок і особливості застосування імпакт-фактору, квартилю. Оновлений Journal Citation Reports, додаткові функції. Як розпізнати і не потрапити до хижацьких видань. Перевірка індексації видання у Web of Science.
    Реєстрація
     
  • 27 вересня 2018, 16:15
    Презентація та аналіз здобутків науковця. Оптимізація звітних процедур для автора та установи
    Пошук доробку науковця у Web of Science, складнощі, які можуть виникнути, їхні причини та подолання. Авторські ідентифікатори ResearcherID та ORCID: створення, наповнення, редагування, автоматичне створення звітів з публікаційної діяльності науковця / довільної групи вчених і їхня коректна оцінка.
    Реєстрація