Науковці Університету й надалі матимуть доступ до електронних ресурсів провідних міжнародних видавництв

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Науково-технічна бібліотека Національного університету «Львівська політехніка» рада повідомити, що доступ до повнотекстових електронних ресурсів у рамках проєкту Research4Life продовжено до кінця 2025 року.

Включення України до списку країн групи А, яке надає організаціям можливість безкоштовного доступу до повнотекстового академічного і професійного контенту, стало суттєвою підтримкою для українських науковців.

Підтримуючи Україну в умовах війни, свої колекції відкрили такі провідні міжнародні видавництва, як Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та багато інших.

Матеріали Research4Life згруповані в такі колекції:

  • ARDI – портал містить науково-технічну інформацію;
  • GOALI – спеціалізована бібліотека у сфері права та суспільних наук, включає політичні науки, економіку, філософію, історію тощо;
  • OARE – портал надає інформаційні ресурси з навколишнього середовища, включаючи екологію, географію, енергетику тощо;
  • Hinari – цифрова колекція літератури з біомедицини та охорони здоров’я;
  • AGORA – цифрова колекція матеріалів у галузі сільського господарства.

Логін та пароль для авторизації залишились без змін, за потреби їх можна отримати, звернувшись на скриньку oksana.v.cherkes@lpnu.ua.

Працювати з ресурсами проєкту можна з мережі Університету, перейшовши на портал Research4Life, або за допомогою віддаленого доступу.