Науковці Університету були лекторами Літньої профільної школи лідерів учнівського самоврядування Львівщини

За матеріалами Освітнього порталу Львівщини
Школа учнівських лідерів

З 14 до 23 серпня 2017 року департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації спільно з Львівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді провів у селищі Кам’янка Сколівського району (дитяча туристична база «Карпати») Літню профільну школу лідерів учнівського самоврядування для найактивнішої молоді Львівщини.

Впродовж десяти днів юнаки і дівчата з усіх районів і територіальних громад області відпочивали та навчались у мальовничому куточку Карпат, а також відточували свою майстерність лідера у молодіжному середовищі. Лекторами та координаторами були молоді талановиті науковці та колишні учасники самоврядування, які досягли успіху завдяки набутому на попередніх профільних школах досвіду. Серед них – старший викладач Роман Пасічний і доцент Олександр Горбач, працівники кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка».

«Створення власних проектів», «Реклама проектів навчання», «Державотворення», «Політологія», «Як досягти успіху в соцмережах» – ці та багато інших актуальних у сьогоденні тем для лекцій мали можливість прослухати учасники школи. Також молоді лідери навчались працювати в команді та індивідуально, презентувати власні проекти, дебатувати за системою Карла Поппера, в дебатах виокремлювати раціональну думку і знаходити істину.