Науковці маркетингу і логістики ІНЕМ взяли участь у Міжнародній конференції The World in motion

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

Професор кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, д.е.н. Галина Миськів та доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва ІНЕМ, к.е.н. Ірина Пасінович 20–21 травня 2022 року взяли участь у Міжнародній конференції The World in motion: challenges, territorial dynamics and policy responses (Світ в русі: виклики, територіальна динаміка та політичні реакції).

На секції «Україна: геополітичні реалії та перспективи регіонального розвитку» науковці Університету презентували результати дослідження на тему Sustainable development and social responsibility in the conditions of war and overcoming its consequences: the practical aspect (Сталий розвиток і соціальна відповідальність в умовах війни та подоланні її наслідків: практичний аспект).

Основною метою дослідження науковців Львівської політехніки було:

  • визначити пріоритетні Цілі сталого розвитку для України з урахуванням наслідків воєнних дій;
  • обґрунтувати необхідність застосування соціально відповідальних підходів, зважаючи на воєнні дії та майбутнє відновлення України;
  • запропонувати практичні механізми реалізації ЦСР.

Це одна з перших спроб осмислити проблеми сталого розвитку і соціальної відповідальності різних суб’єктів (держави, бізнесу, громадян) через призму агресивної війни росії проти України. Дискусія на тему доповіді стала додатковим підтвердженням актуальності та перспективності досліджень на цю тематику.