Науковці кафедри ХТПП – призери Міжнародної виставки винаходів і технологій INNO-WINGS 2022

Кафедра хімічної технології переробки пластмас
Заставка до матеріалу

Нещодавно у місті Любліні (Республіка Польща) на Arena Lublin відбулася Міжнародна виставка винаходів і технологій INNO-WINGS 2022, організована Центром науково-освітніх інновацій у Любліні. У заході взяли участь науковці з Польщі, США, ПАР, Фінляндії, Словаччини, Чехії, Німеччини та України. На виставці було показано новітні рішення в галузях техніки та медицини.

Львівську політехніку успішно представили науковці кафедри хімічної технології переробки пластмас Інституту хімії та хімічних технологій, що підтверджують отримані нагороди.

Друге (срібна медаль) та третє (бронзова медаль) місця у номінації Material technologies, production and logistics processes здобули відповідно розробки доцента Володимира Красінського The methods of obtaining a nanomodifer for thermoplastic and water-soluble polymers і професора Володимира Левицького та асистента Андрія Масюка Polymer-Silicate Modifiers of Thermoset Materials.

У номінації Healthy society бронзовою медаллю відзначено роботу New technology and materials for the vascular prostheses production професора Олександра Гриценка, с.н.с. Н. Баран та магістра Б. Бережного.

Вітаємо призерів і бажаємо нових наукових здобутків!