Науковці ІГДГ геодезії взяли участь у Світовому конгресі геодезії, картографії та геоінформатики Intergeo-2024

Кафедра фотограмметрії та геоінформатики Львівської політехніки
Фото з конгресу

З 24 по 26 вересня 2024 року в місті Штутгарті (Німеччина) працював найбільший в світі шорічний конгрес у сфері геодезії, фотограмметрії, картографії та геоінформатики Intergeo-2024, в якому взяли участь представники Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка» – професор кафедри геодезії, професор, доктор технічних наук Ігор Тревого і доцент кафедри фотограмметрії та геоінформатики, кандидат технічних наук Борис Четверіков.

Конгрес Інтергео є міжнародною конференцією і виставкою, що охоплює сфери геодезії, геоінформації та земельного управління. Це одна з найбільших подій у світі для геопросторової індустрії. Конгрес щороку збирає фахівців з різних країн, які обговорюють новітні технології, рішення для управління земними ресурсами, картографії та моніторингу землі.

На виставці також демонструють інноваційні продукти й технології найвідоміших компаній світу, пов’язані з опрацюванням геоданих, які активно використовують для розв’язання глобальних проблем, як-от зміна клімату, урбанізація та раціональне використання землі. Цього року захід зібрав понад 17 тисяч відвідувачів зі 121 країни та 579 експонентів.

Фото з конгресу Фото з конгресу Фото з конгресу Фото з конгресу Фото з конгресу Фото з конгресу Фото з конгресу