Науково-технічна бібліотека запрошує на літературно-патріотичний вечір до Дня Незалежності України

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Науково-технічна бібліотека Університету спільно з Львівською обласною організацією Національної спілки письменників України запрошує 23 серпня 2024 року на особливий захід, що об’єднає літературу й патріотизм в атмосфері відзначення Дня Незалежності.

У програмі вечора – виступи відомих письменників, які своїми творами надихають, підтримують дух нації та відображають наші спільні мрії про мирне та світле майбутнє України.

Присутні матимуть нагоду почути твори в авторському виконанні Марії Людкевич, Оксани Лозової, Петра Шкраб’юка, Галини Пагутяк, Лани Перлулайнен, Юрія Грешка, Галини Іванової, Івана Гентоша, Любові Бенедишин, Олександра Гордона, Ольги Кіс, Наталі Калиновської, Дзвенислави Чабан-Леус, Людмили Пуляєвої, Мирослави Данилевської, Валентини Лотоцької. Модеруватиме захід заслужений діяч мистецтв України Олесь Дяк.

Це чудова нагода зануритися в атмосферу української літератури, об’єднатись у спільних цінностях та відчути єдність у нашій боротьбі за незалежність.

Вечір відбудеться у читальному залі бібліотеки Львівської політехніки (вул. Професорська, 1). Вхід вільний. Початок о 17:30.