Науково-технічна бібліотека Університету запрошує всіх охочих до клубу меломанів «Файна музика»

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Заставка до заходу

Науково-технічна бібліотека Національного університету «Львівська політехніка» запрошує до участі у новоствореному клубі меломанів «Файна музика».

На зустрічах у цій спільноті відбуватимуться прослуховування важливих концептуальних музичних альбомів різних напрямів з інформаційним супроводом фахівців та подальшим обговоренням із присутніми.

Для першого засідання клубу 25 травня 2023 року обрано постать геніального джазового піаніста Білла Еванса, засновника напряму модального джазу, який дуже цінував свої українські корені.

Презентувати і супроводжувати дійство буде відомий меломан і директор салону «Аудіо-відео Ексклюзив» Ярослав Миронюк.

Клуб зустрічатиме меломанів та тих, хто прагне більше знати про музику, двічі на місяць – у четвер о 17:00 (вул. Професорська, 1).

Нагадуємо, що, крім засідань клубу меломанів «Файна музика», в читальному залі Бібліотеки в четвер відбуваються зустрічі кіноманів, перегляди фільмів, зустрічі з акторами та режисерами у рамках проєкту «Живе кіно у Львові» (плівкове кіно) та кіноклубу «ФормаТ».

Організація відео та музичних заходів проходить з ініціативи та за підтримки керівника громадської організації «Центр мистецтв «АРТ-Простір» і регіонального представника Українського центру культурних досліджень Ігоря Гармаша, а також відомого львівського колекціонера плівкого кіно Олександра Мандрика.