Науково-технічна бібліотека Університету запрошує на відкриття виставкового проєкту «Мистецтво для мистецтва»

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Заставка заходу

Науково-технічна бібліотека Національного університету «Львівська політехніка» запрошує 17 травня 2023 року на відкриття виставкового проєкту «Мистецтво для мистецтва», в рамках якого відбуватимуться авторські літературні читання й не тільки.

Метою цього мистецького проєкту є об’єднання творчих людей, яким у часи війни доволі складно. Саме тому кожна зустріч охоплюватиме нові обличчя й нові ідеї, поєднуючи мистецтво, літературу та культуру.

Цикл відкриватиме Олександра Хорскрофт, що проживає у Франції, але є уродженкою України. На події буде презентовано понад 20 робіт авторки та її поетичне слово.

Захід відбуватиметься з ініціативи Мистецького простору Armigera Art і за підтримки Всеукраїнського суспільно-політичного інформагентства «Медіастар». Модераторка й авторка ідеї – керівниця проєкту Мистецький простір Armigera Art, членкиня Національної спілки художників України та Національної спілки журналістів України, мистецтвознавиця Зоряна Павлишин.

Гостею заходу буде українська поетеса, науковиця, викладачка кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, громадська діячка, членкиня Національної спілки письменників України Наталія Калиновська.

Початок о 16:00.

Докладніше – на сторінці події у соцмережі Фейсбук.