Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки формує команду для здійснення трансформації

Дирекція НТБ Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Шановні студенти, викладачі, політехніки! З часу заснування нашого Університету незмінним його серцем була бібліотека, що слугувала осередком комунікації та інструментом доступу до знань, що передавались від одного до іншого покоління.

Шановні студенти, викладачі, політехніки!

З часу заснування нашого Університету незмінним його серцем була бібліотека, що слугувала осередком комунікації та інструментом доступу до знань, що передавались від одного до іншого покоління.

Зі зміною суспільства – змінюються соціальні інститути, змінюються методики обслуговування потреб цього суспільства. Якщо ще недавно єдиним джерелом отримання достовірних даних була бібліотека, то тепер фокус змістився у мережу Інтернет, що запропонувала більший, якісніший, комфортабельніший інструментарій не тільки доступу, а й опрацювання великих масивів даних.

Проте, незважаючи на це, бібліотеки й далі існують, будуються нові. Разом із трансформацією інформаційних потреб користувача змінювалась і бібліотека. Всі процеси, що є у цій соціальній інституції, зосереджені на користувачі. Саме він визначає, якою повинна бути бібліотека, які завдання вона повинна виконувати.

Тому ми звертаємось до політехніків, яким не байдужа доля нашої Бібліотеки, які мають ідеї розвитку, які готові долучитись до створення проекту змін, які готові знайти хвильку вільного часу для побудови нового та сучасного інформаційно-комунікаційного центру Університету.

Долучитись до ініціативної групи можна, написавши на електронну скриньку andriy.i.andrukhiv@lpnu.ua.