Науково-педагогічні працівники кафедри економіки і маркетингу ІППТ зустрілися зі стейкхолдером

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Фото із зустрічі

16 листопада 2023 року відбулася зустріч науково-педагогічних працівників кафедри економіки і маркетингу Інституту просторового планування та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» зі стейкхолдером – засновником групи компаній «Шувар» Романом Федишиним.

Під час зустрічі гарант освітньо-професійної програми «Маркетинг» для здобуття освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр», к.е.н., доцентка Наталія Батьковець розповіла про проєкт «Школа – Інститут – Підприємство» та презентувала основні положення ОПП «Маркетинг». Було обговорено низку завдань щодо підвищення якості підготовки студентів та внесення змін до вибіркових компонентів програми.

К.е.н., доцентка Ганна Олексюк акцентувала увагу на розширенні співпраці зі стейкхолдером у межах проходження виробничої практики студентами. В.о. завідувача кафедри економіки і маркетингу, д.е.н., професор Максим Безпарточний зауважив про необхідність здійснення наукових досліджень студентами ІППТ на базі підприємств групи компаній «Шувар» та обрання їх об’єктами досліджень під час підготовки магістерських робіт. На зустрічі був присутній випускник ІППТ – керівник відділу персоналу ТзОВ «РСП «Шувар» Андрій Луцина, який відзначив потребу у практикантах та подальшому працевлаштуванні випускників на підприємствах групи компаній.

Учасники зустрічі також домовилися про проведення виїзних практичних занять для студентів ІППТ і проведенні гостьових лекцій від працівників підприємств групи компаній «Шувар» із маркетингу, менеджменту, логістики, зовнішньоекономічної діяльності тощо.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі