Науково-дослідний центр «Демос» долучився до роботи 80-ї Студентської науково-технічної конференції

Науково-дослідний центр «Демос» Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

В Інституті адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» відбулася ювілейна 80-а Студентська науково-технічна конференція «Публічне управління та адміністрування». На кафедрі теоретичної та прикладної економіки ІАПО працювало дві підсекції:

  1. «Проблеми вдосконалення конкурентних відносин учасників публічно-приватної взаємодії» (голова – д.е.н., професор Жанна Поплавська);
  2. «Соціально-економічні аспекти розвитку України в умовах воєнного стану» (голова – д.е.н., професор Уляна Садова).

Науково-дослідний центр соціальної й демографічної політики та управління «Демос» кафедри теоретичної та прикладної економіки долучився до роботи 80-ї Студентської науково-технічної конференції в рамках обидвох засідань підсекції «Соціально-економічний стан України в умовах війни» (19 та 20 жовтня 2022 року).

У перший день доповідачами були студенти старших курсів. Незважаючи на складну безпекову ситуацію й вимушену перерву у роботі через сигнал сирени, присутнім вдалося обговорити низку болючих тем стійкості українського суспільства та бізнесу в умовах війни, проблем людських втрат, ризиків та перспектив просторового розвитку України та інші питання.

Другий день роботи підсекції став не менш насиченим на відкриття юних талантів. Наукові роботи, які були підготовлені під керівництвом д.е.н., професорки Уляни Садової та д.е.н., доцентки Тетяни Степури, теж залишили хороше враження.

Загалом, робота підсекції «Соціально-економічні аспекти розвитку України в умовах воєнного стану» показала, що сучасна студентська молодь дуже вболіває за долю України. Відрадно, що студенти мали змогу представити результати досліджень перед поважним керівництвом та членами кафедри ТПЕ.

Переможницями підсекції ІV «Соціально-економічний стан України в умовах війни» стали Ольга Лопачук (науковий керівник – к.е.н., асистентка Ольга Корицька) та Віта Папроцька (науковий керівник – д.е.н., професорка Уляна Садова). Бажаємо дівчатам потужної наукової роботи та цікавих подальших досліджень!

Докладніше – у доданому файлі.