Наукові установи та ЗВО можуть узяти участь у конкурсі проєктів прикладних досліджень

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Оголошено конкурсний добір проєктів прикладних досліджень із розроблення наукових засад державної політики у сферах освіти і науки, інноваційної діяльності в зазначених сферах, виконання яких розпочнеться в 2024 році коштом державного бюджету.

У конкурсі можуть узяти участь наукові установи та заклади вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, у складі яких є об’єкти природно-заповідного фонду.

На конкурс прийматимуть проєкти прикладних досліджень з урахуванням переліку «Прикладні дослідження, які рекомендовано виконати у 2024–2025 роках для забезпечення розроблення наукових засад державної політики у сферах наукової, науково-технічної діяльності та інноваційної діяльності в зазначених сферах», затвердженого наказом МОН від 13.12.2023 № 1526.

Заявку на участь потрібно заповнити згідно з інструкцією до 17:00 22 грудня 2023 року.

Документи на конкурс разом із супровідним листом необхідно подати у форматі *.pdf на електронну адресу larysa.vozhehova@mon.gov.ua та в паперовій формі на адресу: Директорат розвитку науки, Міністерство освіти і науки України, проспект Берестейський, 10, місто Київ, 01135.