Наукові фестини у Львівській політехніці розпочнуться з проведення Днів Латвії в Україні

ВМІ
прапори

20 квітня 2017 року у рамках фестивалю науки та інтелекту «Наукові Фестини» у Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться відкриття фотовиставок та дискусія за участю Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської  Республіки в Україні Юріса Пойканса та головного архітектора Риги Гвідо Прінціса.

Урочисте відкриття фотовиставок «Державне будівництво. Латвійська архітектура ІХ–ХХІ ст.» і «Стиль модерн в архітектурі: Рига та Латвія» відбудеться 20 квітня 2017 року біля Актової зали головного корпусу Університету. Початок о 12 годині.

Також Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс проведе дискусію зі студентами на тему «Латвія-Україна. Європейський Союз: спільні виклики та перспективи подальшої співпраці». А головний архітектор Риги Гвідо Прінціс зустрінеться зі всіма охочими подискутувати про архітектуру Риги та Львова, її сучасний стан, стиль та історію.

Нагадаємо, що Наукові фестини у Львівській політехніці відбудуться 22 квітня з 10:00 на території поблизу головного корпусу Університету. Тут буде презентовано понад 30 заходів, які мають на меті розповісти про здобутки сучасної української науки та залучити широкі кола громадськості, а особливо молодь, до інтелектуального розвитку.

Для зручності обміну інформацією про НАУКОВІ ФЕСТИНИ на офіційному сайті Університету є спеціальна сторінка http://lp.edu.ua/naukovi-festyny з найсвіжішими новинами про фестиваль.

Більше інформації для ЗМІ про захід можна отримати за телефонами 098 07-177-04 (Соломія Матвій) та 097 934-84-86 (Юлія Грабова). А ще – шукайте Наукові фестини у соціальних мережах!