Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує долучитись до всесвітньої ініціативи #ErasmusDays 2023

За матеріалами Національного Еразмус+ офісу в Україні
Заставка заходу

Цьогоріч Erasmus Days відбудуться з 9 по 14 жовтня по всій Європі та світу, зокрема і в Україні. Ця міжнародна ініціатива базується на дуже простій концепції: впродовж майже цілого тижня Еразмус+ спільнота ділиться історіями успіху і досягнутими результатами проєктів у сферах освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, заохочуючи й мотивуючи новачків приєднатись до спільноти.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з партнерами запрошують заклади освіти, наукові установи, громадські організації (зокрема молодіжні), державні та приватні організації, студентські об’єднання, Erasmus Student Network, випускників Еразмус Мундус (ЕМА), студентів, аспірантів, викладачів, молодь, молодіжних працівників та інших учасників приєднатись до ініціативи та висвітлити свій особливий досвід.

Формат – онлайн через сайти організацій, соціальні мережі (Facebook, Telegram, Instagram), платформи (GoogleMeet, Zoom) тощо. Офлайн-заходи можливі тільки за умови дотримання правил безпеки у період воєнного стану.

Докладніше – на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні.