Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує долучитись до всесвітньої ініціативи ErasmusDays 2022

За матеріалами Національного Еразмус+ офісу в Україні
Заставка заходу

Цієї осені #ErasmusDays для України стануть надзвичайно важливою подією для освітнього фронту. Долаючи виклики війни, особливо необхідним є вивчення успішних практик та досвід #ErasmusGeneration для відбудови України після перемоги. Цьогоріч #ErasmusDays відбудуться 13, 14 і 15 жовтня по всій Європі та світу, зокрема і в Україні. Ця міжнародна ініціатива базується на дуже простій концепції: впродовж трьох днів спільнота Еразмус+ ділиться історіями успіху і досягнутими результатами проєктів у сферах освіти, молоді та спорту.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з Представництвом ЄС в Україні, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Інформаційним центром Еразмус+ молодь та Європейського корпусу солідарності, Erasmus Students Network, Erasmus Mundus Alumni and Eurodesk запрошують заклади, інституції, молодіжні та інші організації та кожного, хто отримав унікальний досвід еразмусівця, приєднатись до ініціативи та висвітлити свою особливу історію. Важливо поділитись також і досвідом участі Еразмус+ під час війни і нагадати міжнародній спільноті про сьогоднішні події в Україні, підкресливши вагомий внесок участі України та її громадян у Програмі ЄС Еразмус+.

Усіх, хто має ідею та плануєте взяти участь та/або провести власні онлайн заходи в межах #ErasmusDays 2022, просять заповнити форму для подальшої співпраці та координації в межах всеукраїнської ініціативи. Участь в #ErasmusDays є добровільною ініціативною і, враховуючи постійні напади з боку росії та білорусі, організатори розуміють, що деякі заплановані заходи можуть бути скасовані, то ж заповнена форма не є зобов’язанням і не має жодного примусового характеру.

Докладніше – на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні.