Національний банк України та Львівська політехніка підписали Меморандум про співпрацю

Прес-служба Львівської політехніки
Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю

Днями ректор Національного університету «Львівська політехніка» професор Юрій Бобало та виконувач обов’язків голови Національного банку України Яків Смолій підписали Меморандум про співпрацю між цією банківською установою та Університетом.

Сторони, що підписали документ, об’єднані ідеєю європейського майбутнього, висловлюють спільну зацікавленість в ефективному забезпеченні високого професійного рівня освіти, роблять кроки до залучення банківських працівників до навчального процесу, підготовки висококваліфікованих і конкурентоспроможних фахівців для підприємств усіх форм власності, наукових та освітніх установ, органів державної влади та управління.

Все це має на меті подолати застарілі стереотипи і сформувати нову інтелектуальну еліту країни. Йдеться про необхідність удосконалення та поглиблення співпраці між Нацбанком України та Львівською політехнікою щодо вивчення і впровадження реальних потреб ринку праці і перспектив розвитку галузей вітчизняної економіки у зміст навчальних програм.

Співпраця передбачає такі напрями як проведення низки спільних семінарів, тренінгів, конференцій тощо, впровадження заходів із підвищення конкурентоспроможності випускників Університету, залучення світового інтелектуального потенціалу для налагодження двостороннього і багатостороннього співробітництва, організацію і проведення стажування студентів у структурах Нацбанку України. У Львівській політехніці заплановано також проводити навчання і підвищення кваліфікації банківських працівників, здійснювати заходи щодо технічного захисту інформації та захисту інтелектуальної власності, впроваджувати в навчальний процес передові інноваційні банківські технології тощо.

Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю Нацбанк та Політехніка підписали Меморандум про співпрацю