«Нам потрібно звикати до нових правил гри на фінансовому ринку»: професор кафедри фінансів провів тренінг у Tech StartUp School

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото з тренінгу

Днями у Tech StartUp School Університету відбувся сьомий тренінг для малих та середніх підприємств у рамках проєкту Lviv Digital Innovation Hub. Участь у заході взяли близько 15 представників бізнесу та науковців. Цього разу йшлося про фінансові інструменти для бізнесу. Навчання провів Віталій Рисін – професор кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки.

Учасники розглянули теми:

  • банківське кредитування – витрати на обслуговування кредитів, види процентних ставок, підводні камені, які можуть виникнути в процесі кредитування;
  • застосування електронних розрахунків МСП – форми, їх переваги та недоліки;
  • зміни на платіжному ринку – Open banking, SCA;
  • краудфандинг та його застосування для залучення коштів;
  • використання криптовалют у розрахунках – специфіка, обмеження, ризики;
  • моніторинг фінансових транзакцій.

Було максимально корисно та практично.

Ось відгук учасниці тренінгу Світлани: «Щиро дякую за організацію такого заходу. Дуже задоволена, що мала змогу бути учасницею. Було цікаво та пізнавально! Вам успіхів у подальшому і до зустрічі!».

Темою наступного тренінгу стануть цифрові продажі.

Навчання відбувається в межах проєкту міжнародної співпраці «Цифрова трансформація МСП у країнах Східного партнерства» за фінансової підтримки уряду Німеччини. Виконавчий партнер – Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка».

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу