Налагодження співпраці з роботодавцями: на кафедрі АТ відбулася зустріч із представниками Тойота Центр Львів «Діамант»

Кафедра автомобільного транспорту Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

На кафедрі автомобільного транспорту Інституту механічної інженерії та транспорту відбулася зустріч студентів ІІІ курсу спеціальності «Автомобільний транспорт» із представниками партнера – Тойота Центр Львів «Діамант».

До політехніків завітали технічний директор Юрій Чорненький, спеціаліст відділу запасних частин Андрій Дейнека і технічний координатор Володимир. Працедавці представили СТО Тойота Центр Львів «Діамант», розповіли про проблеми галузі, особливості функціонування дилерського центру, можливості працевлаштування та розвитку фахівців галузі. Партнери презентували технічний автомобіль сервісу, який покликаний надавати оперативне сервісне обслуговування і технічну допомогу за межами СТО, для чого має відповідне обладнання.

Студенти і викладачі кафедри АТ мали нагоду поставити запитання спеціалістам-практикам, обговорити можливі напрями співпраці, проходження практики і стажування, можливості покращення матеріально-технічної бази кафедри.

Спасибі представникам Тойота Центр Львів «Діамант» не тільки за регулярне покращення матеріально-технічної бази кафедри автомобільного транспорту, а і мотивацію студентів, залучення їх до галузі та можливостей професійного кар’єрного розвитку!

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці