Найважливіша риса журналіста – бути наполегливим: відбулася зустріч із репортеркою програми «Вікна-новини»

Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

Кореспондентка програми «Вікна-Новини» на каналі СТБ, випускниця кафедри журналістики та засобів масової комунікації Національного університету «Львівська політехніка» Наталія Ничай зустрілася зі студентами спеціальності «Журналістика» в межах курсу «Сучасна техніка ЗМІ».

У рамках серії розмов «Запитай випускника» зустріч організувала група зв’язків з випускниками Львівської політехніки, яка налагоджує комунікацію з випускниками Університету, щоб ті могли сприяти розвитку рідної альма матер і ділитися своїм досвідом зі студентами, які нині навчаються.

Наталія розповіла студентам про свій шлях до омріяної роботи, про те, як змінилася її праця після повномасштабного вторгнення росії в Україну, а також про те, якими навичками треба володіти, аби зреалізувати себе у сфері телевізійної журналістики:

«Що раніше ви схопите можливості для професійного розвитку на перших курсах, то швидше ви досягнете успіху як журналіст. Без наполегливості далеко не пройдеш. Тому потрібно стукати в усі двері можливостей, які є. І пам’ятайте, що університет – це також місце для нетворкінгу. Налагоджуйте контакти з викладачами, а особливо з тими, хто поза викладанням має й практичну діяльність у сфері журналістики».

Наталія Ничай Наталія Ничай Наталія Ничай з колегою Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі