Найчастіші запитання учасників опитування «Студентство в умовах війни» та відповіді організаторів

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Шановні студентки та студенти Львівської політехніки!

З 11 березня 2022 року в опитуванні «Студентство в умовах війни» взяло участь понад 12% студентів денної форми Університету. 8% респондентів відповіли на анкету впродовж перших 3 годин опитування.

Первинна профспілкова організація студентів та аспірантів Львівської політехніки та Центр забезпечення якості освіти Університету висловлюють щиру вдячність усім учасникам за відверті відповіді!

Відповідно до результатів опитування було визначено окремі найпоширеніші труднощі, з якими зіткнулися здобувачі освіти сьогодні. На найбільш наболілі й часті запитання організатори опитування хотіли б надати відповіді.

1. Психологічна підтримка студентів

Викладачі кафедри теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки надають психологічну допомогу у спеціальному Центрі за адресою: вул. Театральна, 11.

Для запису на онлайн-консультацію заповнюйте форму.

2. Фінансова підтримка (щодо оплати за освітні послуги)

Оплату за договорами про освітні послуги можна здійснювати з відстрочкою до літньої сесії продовженням періоду оплати за заявою здобувачів освіти. Відрахувань через неоплату не буде.

3. Щодо бажання долучитися до волонтерської роботи в Університеті для підтримки України у воєнний період

Прохання звертатися у первинну профспілкову організацію студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка», телефон для контактів – 0956730676.

4. Щодо можливості навчання онлайн

Політика Міністерства освіти і науки України та Університету спрямовані на максимально безпечні та гнучкі умови для онлайн-навчання студентів. Випускові курси мають отримати можливість завершити навчання.

Щодо решти студентів, то за результатами опитування студентів до навчання у різних комбінаціях активностей можуть долучитися 85% опитаних студентів. Будемо підтримувати ці прагнення здобувачів освіти до відновлення онлайн-навчання, зокрема для студентів, які евакуйовані із зон проведення активних бойових дій.

За відсутності у студентів та викладачів доступу до мережі Інтернет і до комп’ютерної техніки є можливість скористатися наявними в Університеті комп’ютеризованими лабораторіями.

Студенти, які перебувають за кордоном, мають право на отримання освіти онлайн та складання сесії.


Для Університету важливою є об’єктивна інформація про Ваш стан і потреби в усіх видах підтримки, готовність та можливість допомогти Україні волонтерством.

Прохання заповнити анкету, хто цього ще не зробив, і будемо вдячні усім за наступні відверті відповіді! Покликання на анкету надіслано на корпоративні скриньки студентів.