На засіданні гуртка «Адміністративіст» в ІНПП проведено рольову гру «Судове засідання в адміністративній справі»

Ірина Крикавська, кафедра АІП Львівської політехніки
На засіданні гуртка «Адміністративіст»

15 грудня 2017 року під керівництвом асистента кафедри адміністративного та інформаційного права Національного університету «Львівська політехніка» Ірини Крикавської відбулося засідання науково-практичного гуртка «Адміністративіст».

З метою набуття практичних навичок на засіданні гуртка проведено рольову гру «Судове засідання в адміністративній справі», що полягає в імітації судового засідання і здійсненні його відповідно до КАС України.

Студенти отримали умови та матеріали судового спору та індивідуальні завдання щодо підготовки справи за розподіленими ролями сторін у справі та судді. За результатами роботи проведено засідання щодо адміністративної справи, розглянуто адміністративний спір та винесено рішення у справі.

Члени гуртка набули практичних навичок процесу ведення адміністративної справи, виступу в засіданні та судових дебатах, підготовки процесуальних документів (позовна заява, заперечення, клопотання, рішення суду).

У засіданні науково-практичного гуртка «Адміністративіст» взяли участь Г. Порада, В. Кубай, Н. Попович, М. Тимошенко, М. Школик, В. Гнатів.

На засіданні гуртка «Адміністративіст» На засіданні гуртка «Адміністративіст»