На засіданні гуртка «Адміністративіст» в ІНПП проведено мультимедійні презентації ЦНАПів

Ірина Крикавська, кафедра АІП Львівської політехніки
На засіданні гуртка «Адміністративіст»

11 травня 2017 року під керівництвом асистента кафедри адміністративного та інформаційного права Національного університету «Львівська політехніка» Ірини Крикавської відбулося засідання науково-практичного гуртка «Адміністративіст».

Упродовж семестру студенти вивчали предмет «Правове регулювання надання адміністративних послуг». Для отримання практичного досвіду студентам було запропоновано відвідати один з Центрів надання адміністративних послуг та підготувати мультимедійну презентацію про нього.

Члени гуртка підготували презентації різних ЦНАПів міста Львова. Для підготовки презентації студенти особисто відвідали центри й отримали всю необхідну інформацію про їхню роботу. Володіючи теоретичними знаннями щодо порядку роботи ЦНАПів, освоївши нормативно-правові акти, що регулюють діяльність Центрів, студенти презентували не лише позитивні сторони, але й виявляли недоліки в роботі ЦНАПів та розглядали можливі варіанти їхнього усунення.

Члени гуртка «Адміністративіст» набули практичного досвіду підготовки мультимедійної презентації та виступу з нею, закріпили отримані теоретичні знання про надання адміністративних послуг в Україні, відвідавши ЦНАПи та опрацювавши отриману інформацію.

У засіданні науково-практичного гуртка «Адміністративіст» взяли участь Н. Йосифович, Ю Просович., Д Щербак., М. Демчишак.

На засіданні гуртка «Адміністративіст» На засіданні гуртка «Адміністративіст» На засіданні гуртка «Адміністративіст» На засіданні гуртка «Адміністративіст»