На війні загинув випускник Автомобільно-дорожнього коледжу Львівської політехніки Володимир Партика

Наталія Бельзецька, Центр комунікацій Львівської політехніки
Володимир Партика

30-річний Володимир Партика загинув у бою з ворогом, захищаючи Україну від російських окупантів. Він був випускником Відокремленого структурного підрозділу «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка». Після його закінчення працював за фахом.

У рідному коледжі про Володимира згадують як про світлу, порядну, добру людину та наголошують, що всі ми назавжди в боргу перед такими героями, як він.

«Володимир Партика назавжди залишиться в нашій пам’яті відважним воїном, порядною людиною, добрим, відповідальним студентом. Ми сумуємо з приводу загибелі випускника та висловлюємо щирі співчуття його рідним і близьким. Хай безсмертна душа воїна знайде вічний спочинок», – наголосили в Автомобільно-дорожньому коледжі.

У Львівській міськраді повідомили, що Володимир Партика був родом зі Львова. Навчався в Середній загальноосвітній школі № 67 та в Ліцеї № 51 імені Івана Франка Львівської міської ради. Одночасно з навчанням активно займався футболом і важкою атлетикою. Здобував освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка». У мирний час упродовж тривалого періоду працював у ПАТ «Львівський холодокомбінат» ТМ «ЛІМО», згодом – у ТОВ «Сирні мандри».

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації активно допомагав Збройним силам України. Згодом, попри незадовільний стан здоров’я, став на захист Батьківщини до лав 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

У Володимира Партики залишилися батьки та молодша сестра. Попрощалися з військовослужбовцем у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, а поховали Героя на Личаківському кладовищі.