На шляху до інновацій: професорка кафедри ЕПІ взяла участь у європейських наукових дискусіях

Кафедра економіки підприємства та інвестицій Львівської політехніки
Фото із заходу

26–27 березня відбувся інформаційний захід «Інфо-Дей», організований у місті Львові командою Офісу Горизонт Європа в Україні Національного фонду досліджень у рамках виконання проєкту HEOinUA. Інформаційний захід відвідала професорка кафедри економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, представниця програмного комітету «Горизонт Європа» Тетяна Степура.

До заходу долучилося широке коло учасників – представників Європейської комісії, Міністерства освіти і науки України, НФДУ, Офісів Програми «Горизонт Європа» у Польщі, Молдові, Грузії, працівники українського Офісу Горизонт Європа, а також науковці і практики з усієї України, які цікавляться можливостями Рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа» або вже активно працюють над виконанням проєктів, незважаючи на складні умови сьогодення.

Інформативно насиченими були обидва дні. Перший присвячено можливостям українських науковців з використанням таких програм та ініціатив як «Дії Марії Склодовської-Кюрі» (MSCA), COST, Еразмус+, ERA4Ukraine в Euraxess, EIT Community RIS Hub.

Другий день завдяки зусиллям керівника Офісу Горизонт Європа в Україні Ігоря Таранова та його працівників дав змогу детальніше ознайомитися з особливостями підготовки і реалізації проєктів за конкурсами «Горизонт Європа».

Активним учасником заходу була професорка кафедри ЕПІ Тетяна Степура, яка також є представником України у програмному комітеті «Культура, креативність та інклюзивне суспільство» Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Інформація, отримана у процесі зустрічей і дискусій, буде використана для активізації проєктної діяльності кафедри ЕПІ та Інституту економіки і менеджменту.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу