На семінарі в Інституті сталого розвитку говорили про раціональне поводження з деревними ресурсами лісу

ІСТР Львівської політехніки
На семінарі в ІСТР говорили про поводження з ресурсами лісу

«Я не ставлю живої ялинки – я екологічно свідомий!» – як часто сьогодні можна почути таке з уст активної молоді, та чи це справді так? Чи так уже погано з погляду екології ставити живу ялинку на новорічно-різдвяні свята?

На ці та багато інших питань намагались відповісти в Інституті сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Національного університету «Львівська політехніка» на семінарі «Раціональне поводження з деревними ресурсами лісу». У заході, організованому викладачами кафедри екологічної безпеки та природоохоронної діяльності ІСТР, взяли участь студенти Інституту, бійці російсько-української війни, активні та екологічно свідомі члени громадського руху «Суспільство майбутнього», громадські екологічні інспектори.

З доповіддю виступила також директорка Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» Уляна Тарас, яка розповіла аудиторії про алгоритм здійснення перевірок ялинок у місцях реалізації та систему штрафів.

На семінарі в ІСТР говорили про поводження з ресурсами лісу На семінарі в ІСТР говорили про поводження з ресурсами лісу На семінарі в ІСТР говорили про поводження з ресурсами лісу