На міжнародній конференції з хімічної технології та інженерії виступить Нобелівський лауреат 1981 року

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Заставка конференції

21–24 червня 2021 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться ІІІ Міжнародна наукова конференція Chemical Technology and Engineering – 2021. Традиційний захід, присвячений актуальним питанням хімічної технології та інженерії, цьогоріч пройде в режимі онлайн.

Chemical Technology and Engineering – міжнародна конференція, яку організовує кафедра хімічної інженерії Львівської політехніки спільно з низкою польських інституцій-партнерів. Метою конференції є обмін науково-практичною інформацією між науковцями, узагальнення результатів наукових досліджень у сфері хімічної технології та інженерії, налагодження взаємозв’язків у науковій спільноті. Конференція відбувається кожні два роки й охоплює різноманітні напрями хімічної технології та інженерії – від інноваційних технологій галузі до «зеленої» хімії.

Традиційними є виступи запрошених пленарних доповідачів, серед яких цьогоріч професор Роальд Хоффманн (Нобелівський лауреат 1981 року, США), професор Йорг Вінкен (екс-президент Міжнародної федерації штучних органів, Німеччина) та інші світові вчені.

До участі у конференції зголосились науковці з Польщі, Німеччини, Об’єднаного Королівства, Туреччини, Словаччини, Казахстану та інших країн. Окрім роботи в секціях, заплановано тренінги для молодих вчених у конференційному проєкті «Школа молодого хіміка».

Зважаючи на пандемію, цьогоріч наукове зібрання буде проведено онлайн за допомогою сервісу дистанційного зв’язку Zoom. Із повною програмою конференції можна ознайомитись на її офіційному сайті.

Конференція відбудеться за підтримки Львівського конференц-бюро в межах програми «Пакет підтримки».