На конференції трудового колективу Університету голова профкому звітував про виконання Колективного договору

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
На конференції трудового колективу

У Львівській політехніці 29 березня відбулася конференція трудового колективу, на якій голова профкому Володимир Гайдук зробив проміжний звіт про виконання Колективного договору за 2017 рік.

За підсумками комісії від профкому та адміністрації практично всі пункти Колективного договору виконано. В університеті належно організовано фінансово-економічну діяльність, нормування праці, матеріальне заохочення та соціальний захист політехніків. У соціальному плані, по змозі, політехніків забезпечують житлом (хоча проблем є ще дуже багато і не всі вони у компетенції Політехніки). Задовільними є і соціально-побутові умови працівників. Хоча загалом адміністративно-господарська частина дбає про підготовку навчально-оздоровчих таборів до літнього сезону, однак нині особливої уваги потребують бази відпочинку «Політехнік-2» у Славську та «Політехнік-5» у Шацьку.

Делегати конференції схвалили акт виконання Колективного договору за 2017 рік і Додаток № 3 («Заходи з умов та охорони праці на 2018 рік») до Колективного договору на 2017–2019 роки.

Голова статутної комісії Вченої ради університету професор Антон Маліновський доповів про зміни до Статуту Львівської політехніки. Делегати конференції схвалили приведення Статуту Львівської політехніки у відповідність до Закону України «Про освіту».

На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу На конференції трудового колективу