На кафедру обліку та аналізу ІНЕМ завітали представники міжнародної бухгалтерської організації АССА

Кафедра ОА Львівської політехніки
студенти на лекції

19 вересня 2019 року на кафедру обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» завітали голова Представництва АССА в Україні, Білорусі та державах Кавказу Жанетта Онищук і менеджер із регіонального розвитку Вікторія Волотовська.

ACCA (англ. Association of Chartered Certified Accountants) – міжнародна професійна бухгалтерська організація, яка надає кваліфікації для працівників у сфері фінансів, аудиту, менеджменту та бухгалтерії.

Представники організації провели зустріч із завідувачем кафедри обліку та аналізу професором Ігорем Яремком, на якій обговорили проблеми освіти за фахом «Облік і оподаткування», можливості для студентів у співпраці із АССА.

Після ділової розмови із керівництвом кафедри відбулася цікава та змістовна зустріч із студентами-обліковцями, яким показали презентацію про АССА, вимоги до сертифікації, структуру іспитів, вимоги до їхнього складання.

Жанетта Онищук повідомила, що аудиторська компанія KPMG у партнерстві з АССА проводить «Audit Battle», до якого запросила й студентів Львівської політехніки.

візит представників ACCA візит представників ACCA візит представників ACCA візит представників ACCA візит представників ACCA