На кафедру адміністративного та фінансового менеджменту завітали студенти Кінгстонського університету

Кафедра АФМ Львівської політехніки
студенти Кінгстонського університету

28 травня 2019 року на кафедру адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» завітали студенти Кінгстонського університету з міста Лондона.

У неформальній обстановці гості розповіли про особливості навчання у британських університетах: методики викладання, пари, підготовку до занять. Розказали про свої спеціальності, здобутки та навики, які отримують у процесі навчання, про кампус, так зване університетське містечко, яке містить у собі гуртожитки, бібліотеки, лабораторії, їдальні та всю іншу університетську інфраструктуру. Для студентів-політехніків було доволі цікаво порівняти студентське містечко Університету з британським.

Цікавою була розповідь про студентську активність та громадські організації, а також про грантову підтримку для навчання за магістерськими програмами у Великобританії. Політехніків цікавили питання про вартість навчання, про викладачів та студентське дозвілля, про що запрошені гості радо розповіли.

Основною метою заходу було налагодження контактів між студентами. Можливо, у майбутньому випускники Львівської політехніки захочуть продовжити навчання у Великобританії, і сьогоднішня зустріч – це знайомства, які зможуть допомогти це здійснити.

студенти Кінгстонського університету студенти Кінгстонського університету студенти Кінгстонського університету студенти Кінгстонського університету студенти Кінгстонського університету