На кафедрі зовнішньоекономічної та митної діяльності відбулася міжнародна літня школа з циркулярної економіки

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Скріншот з онлайн-школи

29–31 травня 2023 року на базі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» було проведено Міжнародну літню школу «Циркулярна економіка і сталий розвиток: експортні можливості для України» для абітурієнтів і студентів. Координатором заходу була доцентка кафедри ЗМД Мар’яна Руда, змістовну дискусію забезпечили також доцентки кафедри Ольга Подра та Мар’яна Бортнікова.

Захід організовано з метою популяризації теми циркулярної економіки, принципів сталого зростання, зміцнення експортного потенціалу України, здобуття навичок генерування бізнес-ідей щодо сталого розвитку, які важливі у проєктній роботі менеджера, та залучення потенційних абітурієнтів для навчання на освітньо-професійній програмі «Менеджмент».

Відповідно до затвердженої програми заходу відбулися:

  • лекція «Циркулярна економіка та сталий розвиток: виклики сучасності» (англійською мовою);
  • лекція «Міжнародна стандартизація і сертифікація товарів та послуг українських товаровиробників згідно вимог ЄС»;
  • лекція «Економічна євроінтеграція України: загрози та можливості»;
  • інтерактивна гра-квіз «Українські бренди у світі»;
  • лекція «Циркулярна економіка та сталий розвиток: післявоєнна реконструкція України» (англійською мовою);
  • воркшоп «Генерування бізнес-ідей для сталого розвитку».

Загальна кількість учасників, що долучилися до заходу у змішаному форматі (онлайн з використанням платформи Microsoft Teams та офлайн в аудиторіях), – 125. Усі слухачі отримали сертифікати.

Скріншот з онлайн-школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи