Студенти кафедри ЗМД зустрілися з HR-менеджером туристичної компанії «Аккорд-тур»

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур»

11 жовтня 2017 року студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» зустрілись із випускницею кафедри Катериною Присяжною, яка сьогодні є НR-менеджером однієї з найбільших туристичних компаній України «Аккорд-тур». Туроператор працює на туристичному ринку вже близько 15 років, обслуговуючи щороку тисячі туристів і пропонуючи чимале різноманіття турів у різні куточки Європи та світу.

Катерина ретельно розповіла про перспективи працевлаштування у підрозділах компанії «Аккорд-тур», зокрема на посадах гідів-організаторів і менеджерів з туризму, де вже зараз успішно працюють випускники кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності. Окрім того, студенти ознайомились з історією створення та сьогоденням туроператора, його перспективами розвитку, цінностями і принципами, особливостями співпраці з туристичними агентствами, якістю туристичних продуктів, досягненнями, а також конкурентними перевагами.

Кафедра ЗМД висловлює подяку керівництву компанії «Аккорд-тур» та особисто випускниці Катерині Присяжній за цікаву й змістовну презентацію, а також відкритість на співпрацю із працевлаштування студентів кафедри.

на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур» на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур» на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур» на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур» на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур» на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур» на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур» на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур» на зустрічі з HR-менеджером компанії «Аккорд-тур»