На кафедрі автомобільного транспорту в межах Літньої школи «Політехнік Camp» відбулася зустріч з учнями

Кафедра автомобільного транспорту Львівської політехніки
Фото із заходу

На кафедрі автомобільного транспорту Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки у співпраці з Інтелектуальним навчально-науковим центром професійно-кар’єрної орієнтації Університету в межах проведення Літньої школи «Політехнік Camp» відбулася зустріч з учнями різних шкіл Львова. Мета заходу – залучення найкращих випускників шкіл та формування студентів із талановитої молоді.

Відповідно до погодженої програми було проведено ознайомчі заняття зі спеціальністю «Автомобільний транспорт», продемонстровано лабораторну базу кафедри, проведено міні-конкурс із врученням призу переможцю.

Заняття відбувались у спеціалізованій лабораторії конструкції автомобілів кафедри автомобільного транспорту та Навчальному центрі комп’ютерної діагностики транспортних засобів «Львівська політехніка – Академія Бош».

Колектив кафедри вдячний активній молоді за безцінний досвід спілкування та запрошує на навчання за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт»!

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу «Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста» Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу