На кафедрі ТТАЕ відбувся І етап 79-ї Студентської науково-технічної конференції у секції «Енергетика та системи керування»

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Скріншот з онлайн-конференції

25 жовтня 2021 року на кафедрі теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Інституту енергетики та систем керування відбувся І етап 79-ї Студентської науково-технічної конференції. У заході взяли участь студенти третього і четвертого курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а також магістранти, здобувачі освіти стаціонарної форм навчання. Доповіді учасників конференції стосувалися актуальних проблем спеціальностей 143 «Атомна енергетика» і 144 «Теплоенергетика».

На ІІ етапі 79-ї СНТК у секції «Енергетика та системи керування» кафедру ТТАЕ представлятимуть такі студенти-переможці:

  • Іван Шийка з доповіддю «Інтенсифікація теплообміну геотермального зонду системи теплопостачання енергонезалежного будинку». Науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри ТТАЕ Тетяна Римар.
  • Роман Романів з доповіддю «Оптимізація кутів нахилу до горизонту плоских сонячних пристроїв». Науковий керівник – к.ф.-м.н., доцент кафедри ТТАЕ Мирон Кузик.
  • Андрій Руй з доповіддю «Напружено-деформований стан стержневих ТВЕЛів». Науковий керівник – д.т.н., професор кафедри ТТАЕ Михайло Семерак.

Дякуємо всім учасникам конференції! Вітаємо переможців із науковим досягненням!

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції