На кафедрі ТПК урочисто вручили сертифікати слухачам факультативного курсу з європейських питань

Кафедра теорії права та конституціоналізму Львівської політехніки
Фото із вручення сертифікатів

17 травня 2024 року в рамках програми Erasmus+ напряму Jean Monnet на кафедрі теорії права та конституціоналізму Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки відбулась урочиста частина вручення сертифікатів студентам-магістрам – слухачам факультативного курсу «Європейський Союз, європейська безпека та глобальне урядування».

Цикл викладання факультативного курсу проводили виконавці проєкту Жан Моне – викладачі кафедри теорії та права та конституціоналізму. Керівник проєкту, завідувач кафедри ТПК, д.ю.н., професор Віталій Ковальчук звернувся до магістрів з вітальним словом щодо успішного завершення курсу та наголосив на важливості поширення досвіду Європейського Союзу, зокрема в контексті регіональної безпеки, забезпечення миру за допомогою співпраці з НАТО та ООН.

Окрім того, під час заходу було відзначено грамотами найактивніших студентів, з-поміж яких Ілля Панас, Роксоляна Машталяр, Ярина Залога, Юстина Мельник, Юлія Однороз, Олександра Мельниченко та Марта Лукачат.

Фото із вручення сертифікатів Фото із вручення сертифікатів Фото із вручення сертифікатів