На кафедрі технологій управління відбувся І етап 80-ї СНТК перед Міжнародним днем проєктного менеджера

Кафедра технологій управління Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

26 жовтня 2022 року в Навчально-науковому інституті адміністрування та післядипломної освіти на кафедрі технологій управління відбувся І етап 80-ї Студентської науково-технічної конференції.

У роботі підсекції «Управління бізнес-проектами і програмами» взяли участь магістри спеціалізацій «Управління проектами», «Управління житловими будинками та їхніми об’єднаннями», запрошені студенти і викладачі Університету, викладачі кафедри технологій управління.

Роботу підсекції відкрив завідувач кафедри технологій управління, д.е.н., професор Павло Ільчук з вітальним словом до учасників І етапу конференції. У своєму зверненні він наголосив на важливості наукової роботи для професійного зростання, побажав цікавих та змістовних доповідей і творчих дискусій.

Тематика презентованих доповідей конференції була досить різноманітною за напрямами досліджень та актуальною за практичним застосуванням. Висвітлювали проблеми розвитку малого і середнього бізнесу, некомерційних організацій, глобальної економіки. Для їхнього розв’язання учасники запропонували поєднання методів і технологій управління проектами. Демонстрували застосування та розвиток окремих методів у сучасних ринкових умовах, обґрунтовували життєздатність низки освітніх, організаційних, інноваційних та бізнес-проектів.

Журі І етапу конференції високо оцінило рівень доповідей усіх учасників та визначило переможців підсекції:

  • Андрій Пундор, Валерій Ткачук (доповідь «Перспективи використання блокчейну для реалізації проектів розвитку компаній»; науковий керівник – старший викладач Тетяна Лебідь),
  • Софія Порохнавець (доповідь «Актуальність компетенції проектного менеджера у сфері ІТ»; науковий керівник – старший викладач Ірина Когут),
  • Андрій Максим’юк (доповідь «Проектний підхід в електронній торгівлі»; науковий керівник – к.е.н., доцент Галина Лучко).

Із заключним словом виступив голова підсекції Павло Ільчук, який високо оцінив організаційний та науковий рівень роботи підсекції «Управління бізнес-проектами і програмами» й побажав усім подальшої плідної творчої і наукової роботи.