На кафедрі технології органічних продуктів завершилися захисти магістерських кваліфікаційних робіт

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-захисту

На кафедрі технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки завершили роботу екзаменаційні комісії із захисту магістерських кваліфікаційних робіт за спеціальностями 161 «Хімічні технології та інженерія» (Освітньо-професійна програма «Хімічні технології органічних речовин») та 181 «Харчові технології» (Освітньо-професійна програма «Технології продуктів бродіння і виноробства»).

Захищені магістерські кваліфікаційні роботи були присвячені розв’язанню актуальних проблем технології органічних речовин – удосконалення технологій окиснення циклогексану, одержання триацетину, етилацетату, етилбензолу, вуглеводневих смол, а також проблем технології продуктів бродіння – удосконалення технологій виробництва спирту, оцту, лікеро-горілчаних напоїв, вина та пива.

Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту