На кафедрі технології органічних продуктів ІХХТ відбулася профорієнтаційна зустріч зі школярами

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фото із профорієнтаційного заходу

12 жовтня на базі лабораторій кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відбулася профорієнтаційна зустріч працівників та випускників кафедри зі школярами та керівництвом загальноосвітньої школи № 34 імені М. Шашкевича (вчитель хімії Любов Дмитрик, директор Ольга Філіпішин, асистент Роксолана Дзюба).

Школярів ознайомили з переліком спеціальностей Інституту хімії та хімічних технологій, перевагами навчання у Львівській політехніці, можливостями особистісного та професійного зростання у стінах Університету. Майбутні абітурієнти дізналися про види діяльності та перспективи працевлаштування на харчових виробництвах міста Львова та області (пивоварня «Кумпель», ПрАТ «Львівський жиркомбінат», ПрАТ «Компанія Ензим», T.B. Fruit).

Другу частину заходу було присвячено лабораторному практикуму з визначення показників якості сезонних фруктів, який провели доценти кафедри ТОП Оксана Оробчук та Володимир Івасів.

Учнів школи запросили на наступні профорієнтаційні заходи у стінах Університету.

Фото із профорієнтаційного заходу Фото із профорієнтаційного заходу Фото із профорієнтаційного заходу Фото із профорієнтаційного заходу Фото із профорієнтаційного заходу