На кафедрі ТБСФБ відбулася Літня школа «Інновації біотехнології та фармації для сталого розвитку»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з Літньої школи

Наприкінці травня 2024 року учні 9–10 класів навчальних закладів Львова впродовж тижня відвідували кафедру технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки в межах проведення Літньої школи «Інновації біотехнології та фармації для сталого розвитку».

Завідувачка кафедри Віра Лубенець відкрила школу, провела екскурсію лабораторіями кафедри. Учні побували у біохімічній, біотехнологічній та мікробіологічній лабораторіях, досліджували активність ферментів у відомих медичних препаратах, спостерігали за якісними реакціями на виявлення токсичних речовин, вивчали біотехнологію рослин, досліджували екстракти лікарських рослин, виготовляли своїми руками креми та парфуми, досліджували мікросвіт під мікроскопом.

Організували заняття та цікаві експерименти викладачі кафедри – Романа Петріна, Марія Курка, Вікторія Гавриляк, Олена Федорова, Ірина Бучкевич.

Школа пройшла цікаво та пізнавально, учні були дуже задоволені.

Дякуємо Збройним силам України за можливість проводити такі заходи!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи