На кафедрі ТБСФБ у рамках проєкту GoodPharma провели круглий стіл із представниками компанії «Подорожник»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото із круглого столу

22 травня у рамках освітнього міжнародного проєкту Good solutions for gaps in Pharmacy: in line with European priorities («Хороші рішення для прогалин у фармації: відповідно до Європейських пріоритетів», GoodPharma) відбувся круглий стіл із представниками мережевої компанії «Подорожник» на тему «Перспективи працевлаштування, стажування та кар’єрного росту майбутніх спеціалістів галузі».

Під час заходу було обговорено програму для працевлаштування молоді «Подорожник START», soft-skills для подальшої самореалізації, співпрацю у рамках проєкту «Навчальна аптека», який передбачає стажування та навчання студентів в умовах аптечного закладу, а також організацію тренінгів для працівників аптеки з обслуговування людей з інвалідністю.

У круглому столі брали участь стейкхолдери – представники бізнесу, працівники фармацевтичної мережевої компанії «Подорожник»: регіональний директор Юліана Камінська, HR-менеджер Катерина Смагло та фахівець Іван Носик.

Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу Фото із круглого столу