На кафедрі соціології та соціальної роботи завершила роботу IV Літня школа молодого соціального лідера

Кафедра соціології та соціальної роботи Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-школи

На кафедрі соціології та соціальної роботи завершила роботу Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки завершила роботу IV Літня школа молодого соціального лідера (IV Summer School of a Young Social Leader).

У рамках цьогорічного заходу говорили про стійке і відкрите лідерство, соціальну відповідальність, кооперацію та можливості для молодих людей в Україні. В процесі проведення івенту також презентували концепцію формування успішної молодої людини через навчання на одній із трьох освітніх програм кафедри: 054 «Соціологія та розвиток людських ресурсів», 231 «Соціальна робота», 232 «Соціальне забезпечення».

Незмінні партнери школи – Благодійна організація «Дія.МИ» (Соломія Крушельницька, Галина Тис) та Служба у справах дітей Львівської обласної військової адміністрації (Володимир Лис). Невтомно допомагають промоції кафедри інтелектуально-креативні студенти Руслана Гечко, Каріна Осіяненко, Наталія Назарко. Завжди готові поділитися досвідом та вмотивувати молодших колег випускники кафедри Олена Дзюник, Софія Гречанська та Ігор Ісевич. Спасибі всім!

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи