На кафедрі соціальних комунікацій та інформаційної діяльності відбулася «Літня школа комп’ютерної майстерності»

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Скріншоти з онлайн-заходу

З метою розширення профорієнтаційної роботи кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності та Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації Львівської політехніки 3–5 червня 2024 року провели профорієнтаційний та маркетинговий захід – «Літня школа комп’ютерної майстерності» для школярів. Мета заходу − залучення майбутніх випускників загальноосвітніх середніх шкіл для навчання на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти освітньої програми «Соціальні комунікації та інформаційна діяльність» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

Захід проведено на високому навчально-педагогічному рівні, створено належні умови для роботи слухачів дистанційно (на платформі Google Meet), враховуючи військовий стан режим. Оголошення про захід поширювали в соціальних мережах, зокрема на сторінці кафедри СКІД.

Зареєструвались учні загальноосвітніх шкіл, ліцеїв міста Львова, Львівської області та міста Києва. Активними учасниками стали учні СЗШ № 98 та № 23 м. Львова, школи І–ІІІ ступенів № 212 м. Києва та Никловицької СЗШ І–ІІ ступенів Самбірського району. До заходу також приєднались зацікавлені викладачі кафедри систем автоматизованого проєктування Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки.

Викладачі кафедри СКІД підготували цікаві доповіді та презентації і виступили відповідно до укладеної програми. Відмітним є те, що доповіді викликали зацікавлення та запитання у присутніх. Було жваво й пізнавально, адже теми актуальні, стосувалися питань використання соціальних мереж для формування особистого бренду, програмного забезпечення для якісного управління особистою сторінкою в соціальних мережах, використання інформаційних технологій для написання мотиваційного листа, інструментів і технік ефективного тайм-менеджменту, технологій визначення соціотипу для пошуку друзів в соціальних мережах і технологій організації та проведення івентів.

Також учні отримали домашні завдання, контактні дані викладачів, які проводили «Літню школу комп’ютерної майстерності», для подальшої співпраці.

Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу Скріншоти з онлайн-заходу