На кафедрі СКІД відбулася лекція випускниці Юлії Іванець «За кулісами сучасної професії SMM»

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото з лекції

28 вересня на кафедрі соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки відбулася відкрита лекція випускниці кафедри, SMM-фахівчині Юлії Іванець на тему «За кулісами сучасної професії SMM».

Спікерка розкрила секрети і лайфхаки своєї професії. Зокрема, висвітлила причини активного використання інструментів SMM сучасним бізнесом, розповіла про софт- і хард-скіли, якими має володіти такий фахівець. Увагу аудиторії привернула тема реалізації та пошуку клієнтів, виходу на світовий ринок і методи продажу у блозі. Випускниця поділилася власними порадами щодо ведення блогу, окреслила основні принципи створення та розвитку корпоративної сторінки у соціальних мережах і налаштування таргетингу.

Лекція закінчилася інтерактивом – аудиторія розвінчувала міфи про професію SMM.

На запитання аудиторії, як досягнути успіху в цій сфері, Юлія відповіла:

«Я познайомилась зі сферою SMM на парах в університеті. Під час навчання працювала в інтернет-магазині (контент-менеджером) і свою бакалаврську кваліфікаційну роботу ще у 2021 році повʼязала з цією сферою. У 2023-му почала ведення блогу з просування своїх послуг. За півроку розвитку в сфері SMM досягла добрих фінансових результатів.

Починала свій шлях самостійно з цікавими українськими проєктами, а зараз працюю в команді на ринок США. Впевнена, що росту в цій сфері немає меж! Прогресивна та сучасна робота, яку ви завжди можете взяти з собою у будь-яку точку світу!».

Афіша лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції