На кафедрі РМР відбулася гостьова лекція «Захист даних хмарних середовищ: навіщо та як це працює»

Кафедра регіонального та місцевого розвитку Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

16 травня 2024 року на кафедрі регіонального та місцевого розвитку Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки відбулась перша гостьова лекція тренера з процесів і продуктів компанії Keepit Ірини Васюник на тему «Захист даних хмарних середовищ: навіщо та як це працює».

Лекція відбулась у рамках викладання вибіркової дисципліни «Інформаційні системи в управлінні організацією» (лекторка – доцентка кафедри регіонального та місцевого розвитку, к.ф.-м.н., доцент Ольга Домша) для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Цікаві факти та реальні приклади від фахівця-практика безперечно сприяли покращенню цифрових навичок. Зараз, коли використання хмарних сховищ стає все більш поширеним, а список кіберзагроз зростає, захист даних є необхідною умовою для безперебійної роботи бізнесу. Практичні рекомендації, спрямовані на уникнення шахрайських схем, розуміння ризиків хмарних середовищ і аспекти захисту даних, що допомагають компаніям та користувачам зберегти конфіденційність, надійність і цілісність своїх даних, є актуальними та корисними у підготовці майбутніх магістрів.

Висловлюємо вдячність Ірині Васюник за цінний інсайт й сподіваємось на подальшу продуктивну співпрацю!

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції