На кафедрі прикладної математики ІМФН відбулася зустріч зі студентами, які навчаються в Італії

Кафедра прикладної математики Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

На кафедрі прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки відбулася онлайн-зустріч зі студентами кафедри, які навчаються в University of L’Aquila, Італія, за програмою подвійних дипломів магістра. Відповідно до цієї програми студенти-політехніки спеціальностей «Прикладна математика» та «Математичне та комп’ютерне моделювання» мають можливість два семестри вчитися в Італії та одночасно з українським дипломом магістра отримати італійський диплом магістра із «Математичної інженерії».

Під час зустрічі студенти Олександра Сиротенко і Назар Маруха розповіли про особливості навчання в Італії та відповіли на численні запитання четвертокурсників, які зацікавилися програмою подвійних дипломів.

Львівська політехніка стала учасником міжнародного Консорціуму RealMaths, який об’єднує 17 університетів України, Італії, Канади, Польщі, Німеччини, В’єтнаму та Гани і метою якого є спільна підготовка фахівців із напряму Mathematics for Real World Applications.