На кафедрі програмного забезпечення відбулася онлайн-зустріч із представниками ІТ-компанії ELEKS

Кафедра програмного забезпечення Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

У межах Дня ELEKS на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відбулася онлайн-зустріч, у якій взяли участь студенти і викладачі кафедри та представники ІТ-компанії ELEKS.

Під час вступного слова завідувач кафедри програмного забезпечення Львівської політехніки професор Дмитро Федасюк наголосив на тому, що співпраця між кафедрою та ELEKS University є вже досить тривалою та ефективною. Також він відзначив, що велика кількість випускників кафедри ПЗ є працівниками компанії.

Виступив також Олексій Скрипник, засновник ELEKS, який наголосив на важливості вищої освіти для того, щоб стати експертом у професії. Він поділився історіями про успішні кейси компанії у справді складних проєктах. Олексій Панченко, Delivery Manager, розповів про компанію та різноманітні можливості для студентів у ній, зокрема про ELEKS Camps, Trainee-програму, інтернатуру.

Цікавими і практичними були виступи Мирослава Гаврилюка, Сергія Гарнцаріка та Василя Ковальчука, які поділилися своїми історіями на шляху від випускників кафедри програмного забезпечення до спеціалістів у компанії ELEKS, а також розповіли про знання і можливості, які вони отримали під час навчання в Університеті. Згадали свої фейли та перші проєкти й відповіли на численні запитання від студентів про старт кар’єри в ІТ, необхідні вміння та навички.