На кафедрі програмного забезпечення ІКНІ відкриють нову лабораторію «Проєктування ігор та віртуальної реальності»

Кафедра програмного забезпечення Львівської політехніки
Ілюстрація до заходу

21 квітня 2023 рок на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки завдяки підтримці компаній N-IX та DataArt відбудеться відкриття нової лабораторії «Проєктування ігор та віртуальної реальності».

Кафедра програмного забезпечення здійснює підготовку фахівців за освітньою програмою «Інженерія програмного забезпечення». Одним із вибіркових блоків згідно з освітньою програмою є «Програмування мультимедіа та ігор». Цей напрям курують партнери кафедри – компанія N-IX. Завдяки їхній підтримці було розроблено робочі програми з дисциплін «Проєктування та розробка ігор» і «Віртуальна реальність».

Також, завдяки підтримці компаній N-IX та DataArt, обладнано лабораторію, яку урочисто презентують для студентів 21 квітня в аудиторії 410 V навчального корпусу Університету (початок о 12:00). Крім того, на присутніх очікує лекція від працівників N-IX «Розробка ігор та VR. Перспективи галузі» (аудиторія 411).

Тож кафедра програмного забезпечення запрошує подивитись на демонстрацію технологій для розробки ігор та віртуальної реальності й дізнатися про особливості освітньої програми «Інженерія програмного забезпечення».

Ілюстрація до заходу Ілюстрація до заходу